Rruga Elbasanit, Mjullë-Bathore, Nr.4 1000 - Tiranë

+355 69 403 0070

info@orange-farmaci.al

Puno me ne!

Kategoritë

Dermokozmetikë
Farmaci
Nëna dhe fëmija
Shtesa Ushqimore

Kategoritë

Ushqyerja
Vitamina
Aksesorë
Bimë

Shërbimet

Filialet tona ofrojnë të gjitha shërbimet farmaceutike. Gjithashtu dhe shërbim delivery.

Rrjetet Sociale

Our Payment Partners :

Copyright © 2021 Orange Farmaci Primespot | AV
X
Add to cart