Jemi këtu për tju ndihmuar

Na kontaktoni për c’do informacion

Kontakt

Addresa

RRUGA LLAZI MIHO 1000 - TIRANË

TELEFON

+355694030070

EMAIL

info@orange-farmaci.al

ORARET

Hene – Diel 8:00 - 22:00

Na kontakto

  Rruga Elbasanit, Mjullë-Bathore, Nr.4 1000 - Tiranë

  +355 69 403 0070

  info@orange-farmaci.al

  Puno me ne!

  Kategoritë

  Dermokozmetikë
  Farmaci
  Nëna dhe fëmija
  Shtesa Ushqimore

  Kategoritë

  Ushqyerja
  Vitamina
  Aksesorë
  Bimë

  Shërbimet

  Filialet tona ofrojnë të gjitha shërbimet farmaceutike. Gjithashtu dhe shërbim delivery.

  Rrjetet Sociale

  Our Payment Partners :

  Copyright © 2021 Orange Farmaci Primespot | AV
  X
  Add to cart