Farmacitë Tona

ORANGE 1 (SELITË) TIRANË, RR. IRFAN TOMINI, PRANË SHKOLLËS MËSONJTORJA
ORANGE 2 (9-KATSHET) TIRANË, RR. QEMAL STAFA, PRANË POLIKLINIKËS NR. 9
ORANGE 3 (YZBERISHT) TIRANË, RR. 3 DËSHMORËT, PËRBALLË ME KMY
ORANGE 4 (ASTIR) TIRANË, ASTIR, RR. MIKEL MARULI, PËRBALLË BAR-KAFE “ARTISTI”
ORANGE 5 (TIRANA E RE) TIANË, RR. ABDYL FRASHËRI, PËRBALLË ME “LIBRIN UNIVERSITAR”
ORANGE 6 (ELBASAN) ELBASAN, RR. 28 NËNTORI, LAGJIA “LUIGJ GURAKUQI”
ORANGE 7 (DELIJORGJI) TIRANË, RR. E KAVAJËS, BRENDA KOMPLEKSIT “DELIJORGJI”
ORANGE 8 (KOMUNA PARISIT) TIRANË, RR. MUHAMET GJOLLESHA, PËRBALLË ME ISH-STADIUMIN DINAMO
ORANGE 9 (TUFINË) TIRANË, RR. MYSLYM KETA, LAGJIA NR. 4
ORANGE 10 (BERAT) BERAT, LAGJIA 30 VJETORI, PËRBALLË ISH-POLIKLINIKËS
ORANGE 11 (DURRËS, ANSI) DURRËS, RR. ALEKSANDËR GOGA, LAGJIA NR. 2
ORANGE 12 (FIER) FIER, RR. RAMIZ ARANITASI, LAGJIA “11 JANARI”
ORANGE 14 (DURRËS, KRAJA) DURRËS, RR. 29 NËNTORI, LAGJIA 12, PALLATI 603
ORANGE 15 (DURRËS, SHËN GJERGJI) DURRËS, RR. MUJO ULQINAKU, LAGJIA NR. 5
ORANGE 16 (ALI DEMI) TIRANË, RR. ALI DEMI, NGJITUR ME BIG MARKET
ORANGE 17 (KORÇË, BEBI BUÇKO) KORÇË, SHËTITORE “FAN NOLI”, LAGJIA NR. 5
ORANGE 18 (SHKODËR) SHKODËR, RR. DAUT BORICI, LAGJIA “PERASH”
ORANGE 21 (QËNDRA SPITALORE) TIRANË, RR. E DIBRËS, 50M MBI QENDRËN SPITALORE “NËNË TEREZA”
ORANGE 22 (LICEU) TIRANË, RR. QAMIL GURANJAKU, PËRBALLË ME INSTITUTIN E HIGJENËS
ORANGE 23 (KOMBINAT) TIRANË, RR. FABRIKA E QELQIT, PËRBALLË ME BKT
ORANGE 24 (KRISTALI) TIRANË, RR. FRANG BARDHI, PËRBALLË QENDRËS “KRISTAL”
ORANGE 25 (DURRËS, PLAZHI) DURRËS, RR. LULE BORE, LAGJIA NR. 13
ORANGE 26 (MYSLYM SHYRI) TIRANË, RR. MYSLYM SHYRI, PËRBALLË KARBURANT “KASTRATI”
ORANGE 27 (RR. DURRËSIT) TIRANË, RR. DEDGJOLULI, NGJITUR ME ONE SHOP
ORANGE 28 (PORCELANI) TIRANË, RR. XHANFIZE KEKO, NGJITUR ME CONAD
ORANGE 29 (DON BOSKO) TIRANË, RR. DON BOSKO, PALLATI I VIZION+
ORANGE 30 (BULEVARDI) TIRANË, BULEVARDI “ZOGU I PARË”, NGJITUR ME CONAD
ORANGE 31 (FIER) FIER, RR. JAKOV XOXA, LAGJIA “LIRI”
ORANGE 32 (SHKODËR) SHKODËR, RR. KOLE HEQIMI
ORANGE 33 (FIER) FIER, LAGJIA 15 TETORI
ORANGE 34 (ARLIS) TIRANË, RR. E KAVAJËS, PËRBALLË ME ISH-PARKUN E AUTOBUZËVE
ORANGE 35 (FIER, GLOBI) FIER,RR. ÇAMËRIA, LAGJIA “1 MAJI”
ORANGE 36 (FIER) FIER, RR. JANI BAKALLI
ORANGE 37 (KORÇË, KATEDRALJA) KORÇË, RR. BULEVARD REPUBLIKA, PËRBALLË ME KATEDRALEN
ORANGE 38 (KORÇË) KORÇË, RR. 10 KORRIKU, LAGJIA NR. 13
ORANGE 39 (KAMËZ) BULEVARDI BLU, NË KRAH ME “BUJARI PETROL”, NË VAJTJE TË RRETHRROTULLIMIT TË ULLIRIT
ORANGE 40 (TOPTANI) TIRANË, RR. GEORGE W. BUSH, TEK 9-KATSHET, PËRBALLË ME PLAZZA HOTEL
ORANGE 41 (ELBASAN) ELBASAN, RR. JANAQ KILICA
ORANGE 42 (KLINIKA “SULÇEBE”) RR. HOXHA TASIM
ORANGE 44 (FIER) FIER, LAGJIA KONGRESI I PËRMETIT
ORANGE 45 (DURRËS, POLIKLINIKA) DURRËS, RR. ÇAJUPI, TEK POLIKLINIKA
ORANGE 46 (DURRËS) DURRËS, RR. BASHKIMI, LAGJIA NR. 6
ORANGE 47 (EDEN PARK) TIRANË, BULEVARD BAJRAM CURRI, POSHTË “EDEN PARK”
ORANGE 48 (DURRËS) DURRËS, RR. ALEKSANDËR GOGA, TEK SPITALI
ORANGE 49 (LSI) TIRANË, RR. ANDON ZAKO ÇAJUPI, MBRAPA LSI
ORANGE 50 (PEDIATRIA) TIRANË, RR. KONGRESI I MANASTIRIT, PËRBALLË ME PEDIATRINË
ORANGE 51 (ALI DEMI) TIRANË, ALI DEMI, PËRBALLË SHKOLLËS “KUSHTRIMI I LIRISË”
ORANGE 52 (KOMPLEKSI “HALILI”) TIRANË, RR. ALIPASH BUCIA, TEK KOMPLEKSI “HALILI”
ORANGE 53 (YZBERISHT) TIRANË, YZBERISHT, TEK KOMPLEKSI I PALLATEVE “BETA”

Rruga Elbasanit, Mjullë-Bathore, Nr.4 1000 - Tiranë

+355 69 403 0070

info@orange-farmaci.al

Puno me ne!

Kategoritë

Dermokozmetikë
Farmaci
Nëna dhe fëmija
Shtesa Ushqimore

Kategoritë

Ushqyerja
Vitamina
Aksesorë
Bimë

Shërbimet

Filialet tona ofrojnë të gjitha shërbimet farmaceutike. Gjithashtu dhe shërbim delivery.

Rrjetet Sociale

Our Payment Partners :

Copyright © 2021 Orange Farmaci Primespot | AV
X
Add to cart