-50% Off

RILASTIL SMAGLIATURE BEAUTY ROUTINE MAMA

L2,750.00

Paketimi ideal për nënat e reja ose në pritje, i cili përmban kremin e njohur kundër stijave Rilastil Stretch Marks Cream që parandalon krijimin e strijave të reja dhe trajton ato ekzistente. Bashkë me kremin përfitoni në travel size larësin vajor Daily Care Milk/Oil Cleanser dhe hidratuesin Hydrotenseur anti-rrudhë, të cilat janë totalisht të sigurta për tu përdorur dhe gjatë gjidhënies.

Përdorimi – Aplikoni kremin e strijave 2 herë në ditë, në zonat problematike dhe masazhojeni për disa minuta deri në përthithje të plotë.

Compare