RILASTIL MAN BIPACK SHAVING FOAM + AFTER SHAVE CREAM

L3,500.00

Paketimi ideal i cili garanton një rrojtje sa më efektive dhe të butë për zonën delikate të mjekrës së meshkujve.

Paketimi përmban :

  1. Shkumën rrojtëse.
  2. Kremin pas-rrojtjes, i cili mban të butë dhe hidratuar zonën, duke shmangur irritimet.
Compare