FARMAGAN BIOACTIVE HAIR TREATMENT D-CONTROL AMP DRY ANTIDANDRUFF AMPOULES

L5,480.00

Sasia – 10 amp x 7,5 ml

Solucion trikologjik me përbërës aktivë specifikë: Pirokton, Olaminë, Panthenol dhe ekstrakte bimore të thuprës dhe kinkonës së kuqe të cilat, duke vepruar në sinergji, dezinfektojnë lëkurën, kufizojnë sekretimin e tepërt dhjamor, largojnë zbokthin dhe pengojnë formimin e tij.

Përdorimi – Aplikoni një ampulë në rrënjën e thatë të flokëve në mënyrë uniforme. Masazhojeni butësisht për 5-10 minuta nga rrënja deri në gjatësi të flokëve. Më pas e shpëlani me ujë të bollshëm.

 

 

Compare