We make healthcar
Understandable, Accessible and Affordable.

Choose from over 1400 professional

About Medilazar

USA leading digital consumer healthcare platform

How to order medicines on Medilazar? It’s Simple.

  • 1 Upload valid Prescription
  • 2 Receive a confirmation call
  • 3 Delivery at your door step
Don't have Prescription? Don't worry!
Simply search & add the medicines OR get consultation from Medilazar doctor

What we do

01. Creative Products

Cur tantas regiones barbarorum pedibus obiit, tot maria transmisit? Uterque enim summo bono fruitur, id est voluptate barbarorum pedibu

02. Marketing

Cur tantas regiones barbarorum pedibus obiit, tot maria transmisit? Uterque enim summo bono fruitur, id est voluptate barbarorum pedibu

03. Home Essentials

Cur tantas regiones barbarorum pedibus obiit, tot maria transmisit? Uterque enim summo bono fruitur, id est voluptate barbarorum pedibu

We Are Available. Interested in Collaboration?

Rruga Elbasanit, Mjullë-Bathore, Nr.4 1000 - Tiranë

+355 69 403 0070

info@orange-farmaci.al

Puno me ne!

Kategoritë

Dermokozmetikë
Farmaci
Nëna dhe fëmija
Shtesa Ushqimore

Kategoritë

Ushqyerja
Vitamina
Aksesorë
Bimë

Shërbimet

Filialet tona ofrojnë të gjitha shërbimet farmaceutike. Gjithashtu dhe shërbim delivery.

Rrjetet Sociale

Our Payment Partners :

Copyright © 2021 Orange Farmaci Primespot | AV
X
Add to cart