backup

Nga Branded me te njohura

Produkte lëkure e tj.

Testime & checkup

Shiko Më shumë

Transport i shpejtë

Transporti vetem 100L

Pagesa te sigurta

100% pagesa te sigurta

Bli me kofidence

Per cdo lloj problemi

Ndihme 24/7

Hapur 24 ore çdo dite

Sherbim cilësore

Garanci per produktin

20 Mjete +

Korrierë gjithmonë në orar

50 +

Filiale në të gjithë Shqipërine

10000 +

Produkte

Rruga Elbasanit, Mjullë-Bathore, Nr.4 1000 - Tiranë

+355 69 403 0070

info@orange-farmaci.al

Puno me ne!

Kategoritë

Dermokozmetikë
Farmaci
Nëna dhe fëmija
Shtesa Ushqimore

Kategoritë

Ushqyerja
Vitamina
Aksesorë
Bimë

Shërbimet

Filialet tona ofrojnë të gjitha shërbimet farmaceutike. Gjithashtu dhe shërbim delivery.

Rrjetet Sociale

Our Payment Partners :

Copyright © 2021 Orange Farmaci Primespot | AV
X
Add to cart