Orange Farmaci
A pharmacy for all of your needs...

Orange Farmaci kujdeset të përzgjedhë profesionistë të kujdesit shëndetësor përgjegjës për furnizimin e ilaçeve në mënyrën më ekonomike dhe efektive të mundshme. Si një shkencë e aplikuar mjekësore, farmacistët monitorojnë vazhdimisht cilësinë, sigurinë dhe përdorimin e ilaçeve, duke kërkuar një nivel të lartë të përfshirjes dhe ndërveprimit me pacientët.

Rruga Elbasanit, Mjullë-Bathore, Nr.4 1000 - Tiranë

+355 69 403 0070

info@orange-farmaci.al

Puno me ne!

Kategoritë

Dermokozmetikë
Farmaci
Nëna dhe fëmija
Shtesa Ushqimore

Kategoritë

Ushqyerja
Vitamina
Aksesorë
Bimë

Shërbimet

Filialet tona ofrojnë të gjitha shërbimet farmaceutike. Gjithashtu dhe shërbim delivery.

Rrjetet Sociale

Our Payment Partners :

Copyright © 2021 Orange Farmaci Primespot | AV
X
Add to cart